HOME » INFORMATIE

--- INFORMATIE ---

WAT IS ZAND EN ZO.?

ALGEMENE INFORMATIE

 

Zand en Zo.  is het  jaarlijkse beach event van Erp. Een gezellig evenement waar een weekend lang wordt gestreden, gelachen, gedronken en vooral veel lol gemaakt. Op de beachsoccervelden strijden de heren tegen elkaar voor de "Zand en Zo. beachsoccer cup"  en op de volleybal velden showen de dames ieder jaar hun kwaliteiten.

Het evenement richt zich op zowel het sportieve als het recreatieve met zand als de verbindende factor. Het is dus bedoeld voor iedereen die houdt van een biertje en tegelijkertijd ook van een balletje trappen of meppen.

Het aantal teams dat zich in kan schrijven voor het beachsoccer is maximaal 20. Net als voorgaande jaren kost inschrijven €80,- per team. Een team bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen. Bij het volleybal is er plek voor 16 teams. De inschrijfkosten hiervoor zijn €40,- per team. Bij het volleybal bestaat een team uit 3-5 personen. Ook de entree voor het strandbal op zaterdag zit dit jaar weer bij de prijs inbegrepen.


BBQ PAKKETTEN


Inkakken is......BBQen!!!
Juist ja, dit jaar nieuw op Zand en Zo. is de mogelijkheid om met je team na afloop van de zaterdagwedstrijden gewoon te blijven hangen en lekker te BBQen! Het idee is simpel, wij verzorgen de BBQ en het vlees, jullie zorgen voor de gezelligheid!


We bieden 2 soorten pakketten aan:
- Soccer-pakket voor €60,- (inhoud voor 8 pers.)
- Volley-pakket voor €30,- (inhoud voor 4 pers.)

 

 


 

--- OPENINGSTIJDEN ---
Zaterdag 22 juli:
Jeugdtoernooi // 10:00 - 12:00
Men's Beachsoccer // 13:00-19:00
Women's Beachvolley // 13:00-19:00 

Zaterdagavond 22 juli:
Strandbal // 20:00-1:00


Zondag 23 juli:
Men's Beachsoccer // 12:00-18:00
Women's Beachvolley // 12:00-18:00

--- MINIMALE LEEFTIJD ---
De minimale leeftijd voor deelname aan Zand en Zo. is 16 jaar. Bezoekers van alle leeftijden zijn welkom. Wij schenken geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Legitimatie is verplicht.

--- LOCATIE ---
Hertog Janplein 20, Erp

--- DOUCHES ---
Op het terrein van Zand en Zo. is er gelegenheid om te douchen.


--- BETAALMETHODES ---

Tijdens Zand en Zo. kan er betaald worden met munten. Munten zijn verkrijgbaar aan de kassa voor contant geld. Op +- 20 m. van de locatie is een pinautomaat aanwezig.

--- CONTACTGEGEVENS ---
Organisatie Zand en ZO.
Tel: +31 6 43118584
Mail: zandenzo-erp@hotmail.com
Web: www.zandenzo-erp.nl
Facebook: www.facebook.com/zandenzo.erp
Postadres: Hertog Janplein 20 5469 BJ ERP