HOME » STRANDBAL

--- STRANDBAL ---

STRANDBAL EN ZO. 2017

Datum: Zaterdag 22 Juli 2017
Locatie: Hertog Janplein Erp
Leeftijd: 18+
Tijd: 20:00 - 1:00
Entree: €5,-

SCHORRIEMORRIE DJ TEAM

--- 20:00 - 22:00 ---

BROCCO

--- 22:00 - 00:00 ---

DANSADO & DE FEESTNEGER

--- 00:00 - 1:00 ---

De mannen van Schorriemorrie nemen de warming-up voor hun rekening dus kontebonkers, schuurders, bootyshakers, twerkers en glijers verzamelt u! Onder de klanken van een fijne mix van R&B classics, guilty pleasures en de vieze hits van toen & nu zullen de Schorriemorries jullie meenemen in een groot glij-festijn. Knip je rokje een stukkie korter en haal die stoute schoenen maar uit de kast want Schorriemorrie voorspelt nattigheid!

We pakken door met de goedlachse Brabander Brocco. Brocco gaat het kanon jullie kant op richten en zal in een waanzinnig tempo de grootste partybangers richting het gehoor vuren. Hoe stop je een kanonskogel? Precies, niet dus. Bereid jullie maar vast voor op een knallend feest!

Je kent hem van o.a. Solar Weekend, Festyland, WiSH Outdoor, 9zero, Jera on Air, Daydream Festival, Paaspop Festival, Peteyfest Lierop, Cafe The Ocean Deurne en Dream Village.


Het laatste uurtje zal Hertog Jan Beach vakkundig gesloopt gaan worden door Dansado en de Feestneger!!

Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy, Asterix & Obelix.. Zomaar een aantal illustere duo’s uit het verleden. Een rijtje waarin Dansado & de Feestneger niet zouden misstaan. De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST!

Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit.

In 2016 tikten ze de 240(!) shows aan, met o.a. optredens op WiSH Outdoor, Solar Weekend, Festyland maar ook in het buitenland gooiden ze hoge ogen!